Till toppen

Det finns så mycket galna människor


Det var en spännande kväll igår. Tydligen så drog klänning-annonsen mer män till sig än tjejer. Jag hade ett samtal om hur bra den klänningen skulle passa till de nyinköpta stringtrosorna och ett samtal om att han ville att jag skulle ta på mig klänningen och se den på mig. HAHAAH ja vad vore världen utan alla våra knäppgökar.

Nu är det i alla fall torsdag och efter det kommer fredag. Och efter fredag kommer vadå? Nyårsafton! Det kommer bli en fantastiskt bra kväll tror jag och min underbara Emilia kommer ner från Linköping och besöker moi. Happy happy.

Nä nu är snart lunchrasten slut så det är dags att återgå till jobbet. Sitter just för tillfället och lägger in texter på en hemsida vi har gjort. Och efter jobbet blir det att städa lite snabbt hemma för vi får finbesök av några vänner.Hörs snart. Tjao!!
1 kommentarer

Kom å köööp

Ja ni kan inte köpa Kenza men klänningen.
Lägger upp en bild på fröken Kenza då hon antagligen är jordens vackraste människa. Plus att jag precis har ute en annons på blocket om denna fina klänning. Köpte den först i storlek 36 (S), men jag insåg tillslut (motvilligt) efter ca 3h att den var en storlek förstor. Sen dess har den bara förgyllt min garderob. Men nu äntligen har jag hittat en i min storlek YYYAAAAYYY. Och därför säljer jag nu den i strl 36. Vill någon ha så är det först till kvarn. Maila mig på pernilla.bolwede@gmail.com om du vill ha den. Den är din för 400:-. Själv tänker jag ha denna lilla pärla på nyår!  :)
6 kommentarer

Bubbles

Testar vårt badkar/jacuzzi. Eller när övergår det från badkar till jacuzzi? Vårat har två unställningar. Bubblor och massage strålar. Är det ett badkar då? Jaja skönt är det i alla fall :) känner mig som en prinsessa när jag sitter här och plaskar. Ska kanske passa på att rimma lite till mina julklappar nu när jag ändå sitter still. Är som en liten 5 åring som är pirrig och nervös inför imorgon. Det är första gången på typ 4 år som jag ska fira med hela min släkt igen. Happy happy happy!

Hur firar ni?

2 kommentarer